Kunstgras; kindvriendelijk en onderhoudsvrij!

Uw kinderen willen speelgenot en u wilt het liefste een onderhoudsvrije tuin. Deze twee wensen zijn samen te vatten in één product; kunstgras!

Kunstgras heeft zich permanent in de Europese tuinen gevestigd. Dit product heeft zich weten te ontwikkelen tot een duurzame invulling van uw tuin. Het kunstgras van tegenwoordig is een lust voor het oog en nagenoeg niet te onderscheiden van echt gras. Daarnaast springt dit product er uit door haar grote mate van veelzijdigheid waardoor het gebruikt kan worden voor veel verschillende doeleinden. Van wandbekleding tot gazon en in scala van variaties in kleur, zachtheid, veerkracht en vezelhoogte.

Kunstgras - kindvriendelijk - Kunstgrashuis


 

Meest voorkomende doeleinde is waarschijnlijk nog de recreatieve. Met name in particuliere tuinen heeft kunstgras haar intrede gedaan als perfecte onderhoudsvriendelijke en kindvriendelijke ondergrond. Nooit meer dat vervelende grasmaaien, kanten steken en bemesten. Kunstgras behoudt haar natuurlijke uitstraling zonder extra zorgen. Daarnaast kan elk kind genieten van de voordelen van kunstgras.. het is een zeer comfortabele ondergrond die zelfs nog comfortabeler en veiliger gemaakt kan worden doormiddel van het installeren van valdemping onder het kunstgras. Deze uit schuimrubber bestaande valdemping is leverbaar in verschillende diktes die de veilige valhoogte bepalen.


Veiligheid en speelgenot, de perfecte combinatie voor elk kind en elke ouder.. en dan nog onderhoudsvrij ook! Het lijkt wel een droom waar we in zijn aanbeland, maar dat is zeker niet het geval. Naast klantvriendelijkheid staat kindvriendelijkheid natuurlijk ook hoog in het vaandel bij Kunstgrashuis BV. Dat is de reden dat we blijven voorzien in de meest kindvriendelijke en kwalitatief hoogstaande kunstgrassen van Nederland.Terug naar blogoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?