Heesch

8.0
10
Beste kunstgrashuis, Enige tijd geleden hebben jullie bij ons kunstgras gelegd. Wij willen jullie bij deze nog laten weten, dat we heel tevreden zijn over het aangelegde kunstgras.De kinderen hebben er veel plezier van met spelen.Nogmaals dank hiervoor! Wij wensen jullie fijne dagen,en een gelukkig 2017! Met vriendelijke groet, Eric-Danielle en kids van der Burgt Heesch


Na een vrijblijvende bezichtiging waarna er een offerte op maat is gemaakt zijn we kunstgras gaan leggen in Heesch. Er is gekozen voor kunstgras met een hoge sierwaarde, maar dat ook geschikt is om op te spelen. Er is op cruciale punten onder de speeltoestellen valdemping geplaatst wat bijdraagt aan de veiligheid. De valdemping is verwerkt onder het kunstgras en de speeltoestellen zijn uitgesneden uit het kunstgras.


Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?