Kunstgras; geen tapijtje, maar 100% realistisch

Bent u nog in de waan dat kunstgras niet op echt gras lijkt? Dat is nu verleden tijd. Het kunstgras van Kunstgrashuis is nagenoeg niet van echt te onderscheiden en is geschikt voor een grote diversiteit aan doeleinden.

Kunstgras; geen tapijtje, maar 100% realistisch

Het kunstgras van tegenwoordig is van hoge kwaliteit en oogt zeer realistisch. Dit komt mede doordat er bruine en verschillende tinten groene krulvezels in de onderlagen worden verwerkt. Dit draagt niet alleen bij aan het realistische uiterlijk van het kunstgras, maar ook aan de opbouw van de gehele mat. Deze krulvezels geven namelijk dusdanig veel stevigheid aan de overige vezels dat deze beter rechtop blijven staan en de gehele mat dus veerkrachtiger wordt.


De veerkracht wordt daarnaast ook bepaald door de vorm van de kunstgrasvezel zelf, elke shape heeft haar eigen invloed op de eigenschappen zoals veerkracht en zachtheid.


Het kunstgras is leverbaar in een grote verscheidenheid aan soorten, van kunstgras om op te spelen tot siergazon. Afhankelijk van de doeleinden wordt er een keuze gemaakt uit veerkrachtige of minder veerkrachtige soorten. Waarbij voor intensieve doeleinden vanzelfsprekend gekozen wordt voor de veerkrachtigere soorten kunstgras. Terug naar blogoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?