Geel of verbrand gras - Zo blijft uw gazon groen

Het gras is geel of zelfs verbrand. Droogte en zon hebben veel impact op het uiterlijk van uw natuurlijk gazon. Zeker tijdens de zomermaanden is het moeilijk om het gazon mooi van kleur te houden.

Geel of verbrand gras - Zo blijft uw gazon groen

 


 

 

Waarom is het gras geel of verbrand?

Het kan op verschillende manieren gebeuren dat het gras geel of verbrand is. Wanneer u geen water geeft zal het gras in droge periodes geel worden. Maar ook overbemesten van het gras kan de oorzaak zijn van gele en verbrande plekken. Daarnaast kunnen er verschillende ziektes of insecten in het gras zitten.

Kunstgras, de oplossing voor een geel gazon

U komt terug van vakantie en het gazon is geel en verbrand? Met kunstgras heeft u de oplossing. Het blijft ook bij droogte altijd groen. Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig en ziet er altijd prachtig uit.

De voordelen van kunstgras zijn:

  • Nooit meer gras maaien
  • Geen gazon onderhoud
  • Sproeien is niet nodig
  • Geen geel gras
  • Geen onkruid of ziektes
  • Altijd groen
  • Zeer natuurlijk ogend

Natuurlijk assortiment kunstgras

Kunstgrashuis heeft zeer natuurlijk ogende kunstgras soorten, geschikt om op te spelen, en mooi ogend. Niet alleen de functionaliteit is belangrijk bij kunstgras maar het oog wil immers ook wat. Daarnaast hebben alle soorten kunstgrassen minimaal 10 jaar garantie.

Wij adviseren u graag over de soorten kunstgrassen en komen dan ook vrijblijvend naar u toe om ons assortiment voor te leggen.Terug naar blogoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?