TilburgMevrouw Tittel was het oude gazon beu, omdat het er niet mooi uit zag en niet in goede conditie te houden was met de honden. Er is daarom gekozen voor kunstgras laten leggen in Tilburg. Het type kunstgras, de Londa 26, is diervriendelijk kunstgras dat geschikt is voor diverse huisdieren en daarmee een goede ondergrond voor de puppy's.


Het kunstgras is niet alleen goed schoon te houden en daarmee erg hygiënisch, maar ook goed waterdoorlatend en slijtvast. Daarnaast heeft het nog een natuurlijke uitstraling. Deze natuurlijke uitstraling zal lang behouden worden, omdat het kunstgras van zichzelf al erg veerkrachting is. 

Gebruikt product:


Londa 26

28,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?