Taheri

9.0
10
Erg tevreden met het kunstgras, vakkundig en snel gelegd. Ook erg tevreden over de gratis bezichtiging waarbij we voorzien werden van goed advies!


In Rijswijk is er door ons kunstgras gelegd. Na de situatie ter plaatse opgenomen te hebben in samenwerking met de klant, is er besloten om het kunstgras met de vleug in zijdelingse richting te leggen. Dit om snijverlies te beperken en zo kosten te besparen.


Allereerst werd de overtollige grond verwijderd en afgevoerd, daarna werden betonbanden geplaatst ter opsluiting en werden een viertal tegels aangestraat om zo tot de ideale afmetingen te komen waarbij het snijverlies minimaal was. Na de onderbouw aangebracht, aangetrild en geëgaliseerd te hebben werd het drukverdelend doek en het kunstgras geplaatst. Er is gekozen voor kunstgras 'Londa 26', omdat hier op gespeeld kan worden en ook een natuurlijke uitstraling heeft.

Gebruikt product:


Londa 26

28,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?