Oostwegel

10.0
10
De hond kan weer heerlijk op het gras spelen zonder dat de ondergrond kaal wordt, super!


Mevrouw Oostwegel heeft een afspraak met ons gemaakt, omdat haar huidige gazon niet goed te houden was. Na ter plaatse de situatie bekeken te hebben is voor veerkrachtig kunstgras gekozen dat tevens een natuurlijke uitstraling heeft en geschikt is voor veelvuldige betreding.


Het oude gazon is verwijderd met behulp van snijmachines en daarna dieper uitgegraven, zodat de mix voor de onderbouw aangebracht kon worden. Nadien is het geheel afgetrild en geëgaliseerd. Kunstgras dient altijd omsloten te liggen om zo het geheel goed af te kunnen trillen, zo zullen zich ook geen verzakkingen langs de randen voordoen. In dit geval was het geheel al omsloten door de bestrating, die de oppervlakte van het kunstgras omringde. Het kunstgras kon netjes ingesneden worden langs de randen van de bestrating. Dit was een tijdrovend werkje, omdat de contouren van de bestrating grillig waren en veel van onderaf gesneden diende te worden.


Na het verlijmen van de naden en insnijden van het boompje is het geheel natuurlijk ingeveegd met kwartszand om voldoende gewicht te geven aan de mat, zodat het goed blijft liggen en stevigheid te geven aan de vezels, zodat deze goed overeind blijven staan.


Uiteindelijk is het resultaat een strak groen gazon, waarbij in de toekomst nagenoeg geen onderhoud nodig is! 

Gebruikt product:


Mareo 30

34,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?