Hockeyveld - StrijbeekNa ter plaatse de situatie bekeken te hebben is afgesproken om een verzonken privé hockeyveld te realiseren compleet met belijning. Dit veld bestaat uit twee verschillende kleuren kunstgras, de KH33+ en de KD33+, hierdoor is goed de scheiding te zien tussen het speelveld en de achterlijn. Door deze manier van inrichten kan tevens gewisseld worden in de grootte van de doeltjes. De opdrachtgever heeft zelf de oppervlakte op de juiste diepte uitgegraven. Hierbij is vooraf door ons een tekening aangeleverd waarop aangegeven is hoe de hoogtes uitgezet dienden te worden.


Het eindresultaat is een verzonken zandhockeyveld van 70m² met een speels uiterlijk door de twee kleuren hockey kunstgras inclusief belijning.

Gebruikt product:


KH33+

28,50 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?