Hockeyveld - Lage VuurscheIn Lage Vuursche is door ons een privé-hockeyveld aangelegd. Hierbij zijn ook uitsparingen voor de hockeydoeltjes gemaakt, zodat deze buiten het speelveld vallen. De degelijke aluminium doeltjes zijn ook door Kunstgrashuis geleverd.


Het veld heeft een opstaande rand, het voordeel hiervan is dat minder snel blad in het veld zal waaien en dat de aanlegkosten gedrukt worden door minder verwijdering en afvoer van grond.


Het veld is uiteindelijk bezand met kwartszand, dit kwartszand zal uitendleijk na een paar weken niet meer zichtbaar zijn, omdat dit wegzakt tussen de kunstgrasvezels.

Gebruikt product:


KH33+

28,50 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?