De Goede

8.0
10
We zijn super tevreden met ons nieuwe gras. Keurig geregeld en netjes opgeleverd!


Mevrouw de Goede heeft via de site een aanvraag ingediend. Daarna is een afspraak voor een bezichtiging gemaakt, zodat de situatie opgenomen kon worden en de diverse kunstgrassen in de tuin bekeken konden worden. Nadat er advies was uitgebracht is de keuze gevallen op de Londa 35. Dit kunstgras oogt zeer realistisch en is erg veerkrachtig.


Voordat het kunstgras leggen kon beginnen moesten de mannen samen met de stagiére het oude gazon en de overtollige grond verwijderen, daarnaast moest er op aanvraag van de klant mollengaas geïnstalleerd worden. Nadien werd de stabilisatiemix aangebracht, dit vormt een stabiele waterdoorlatende laag. Ook werd een klein aantal betonbanden geplaatst om het geheel volledig te omsluiten. Uiteindelijk werd het drukverdelend doek en kunstgras gelegd. Om er 1 natuurlijk ogend geheel van te maken zijn er 3 naden verlijmd.


Gebruikt product:


Londa 35

35,50 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?