Baaten

9.5
10
Erg mooi geworden, de tuin is zowel voor als achter weer mooi groen. Ziet er natuurlijk uit!


Familie Baaten had een gazon in de achtertuin liggen en grind met een klinkerpad en wat beplanting in de voortuin. Ze wilden een nette, maar toch natuurlijke uitstraling die onderhoudsvrij is, daarom is er gekozen voor kunstgras. Het type kunstgras, de 'Londa 35', is één van de meest populaire kunstgrassoorten met een natuurlijke zachte uitstraling en hoge mate van veerkracht. Dat is dan ook de reden dat ervoor gekozen is dit kunstgras te leggen. In de achtertuin is het oude gazon en overtollige grond verwijderd, ook zijn er wat kantopsluitingen recht gezet. In de achtertuin zijn het pad met klinkers en de grind verwijderd en afgevoerd. Daarna is de kantopsluiting in orde gemaakt en is de onderbouw gereed gemaakt. Dit geheel is goed aangetrild en netjes geëgaliseerd.


Naar aanleiding van de hevige regenval werd de klus niet direct volgens planning volledig afgerond, gelukkig hebben we kunnen schuiven in de planning, zodat de klus op korte termijn afgerond kon worden.


Uiteindelijk konden we kunstgras leggen en verlijmen, waarbij ook de heuvel rondom de boom netjes ingesneden is.

Gebruikt product:


Londa 35

35,50 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?