Achterberg

9.5
10
De mensen hebben hard gewerkt, het is een plaatje!


Na ter plaatse de situatie bekeken te hebben en alle afmetingen opgenomen te hebben is er een offerte uitgebracht die aansloot op de wensen van de heer en mevrouw Achterberg. Op korte termijn konden we het kunstgras leggen.


Allereerst zijn de oude bestrating en beplanting verwijderd en afgevoerd. Daarna is het oude gazon verwijderd met behulp van snijmachines en is de ondergrond afgegraven ten behoeve van de onderbouw voor het kunstgras. Er zijn een aantal antracietkleurige opsluitbanden geleverd en geplaatst, zodat het geheel opgesloten komt te liggen en er geen vuiligheid onder het kunstgras kan komen en er geen verzakkingen langs de randen voor kunnen komen.


De volgende fase was het aanbrengen van de speciale stabilisatiemix, deze mix vormt een solide basis voor het het kunstgras. Na het geheel netjes met hark en waterpas geëgaliseerd te hebben werd het geovlies textiel uitgerold en ingesneden. Dit zorgt ervoor dat er een optimale drukverdeling is onder het kunstgras. Nadien werd het kunstgras, de Merivo 26, geïnstalleerd. Dit dient allemaal in dezelfde richting gelegd te worden. De naden zijn netjes verlijmd en uiteindelijk zijn de randen uiterst nauwkeurig ingesneden, zodat het kunstgras mooi aansluit op de bestrating.


Al met al is het een mooi strak en bovenal onderhoudsvrij geheel geworden, waar met plezier op gespeeld kan worden door de kinderen.

Gebruikt product:


Merivo 26

28,95 p/m2
Echtheid:
Geschikt om op te spelen:
Klik hier voor meer info
Terug naar projectoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?