Kunstgras leggen Rosmalen

Woont u in of rondom Rosmalen en wilt u graag een onderhoudsvrije en kindvriendelijke tuin. Dan kunnen wij kunstgras leggen bij u in Rosmalen. Naast kunstgras kopen kunt u ook de volledige kunstgras aanleg door ons laten realiseren. Binnen 2 weken na aanvraag kan uw tuin veranderd zijn in een nette, natuurlijk ogende onderhoudsvrije tuin.


Kunstgras Rosmalen

Woont u in Rosmalen of één van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag uw kunstgras gazon aanleggen. Wij schakelen snel, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een nieuwe tuin en kunstgras. U krijgt binnen 24 uur reactie op uw offerte aanvraag. Daarnaast komen we indien gewenst vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens een bezoek aan huis worden ook grote voorbeelden van de kunstgrassen getoond, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het kunstgras in uw tuin. Wanneer deze voorbeelden in uw tuin gelegd worden kunt u meteen de kunstgrassen goed vergelijken. Dit geeft u met name een goed beeld, omdat het kunstgras binnen elke tuin anders kan ogen in combinatie met lichtinval en overige tuininrichting zoals bijvoorbeeld bestrating. Een bepaalde kleur kunstgras kan soms beter tot zijn recht komen bij een bepaalde soort of kleur bestrating dan een ander type kunstgras. Onze collega's geven u graag ter plaatse advies, zodat u er zeker van kunt zijn dat het eindresultaat naar wens zal zijn.


Kunstgras in de regio Rosmalen

Rosmalen is een dorp met zo'n 3.5000 inwoners. Mede doordat het dicht bij de snelweg ligt en dicht bij de populaire stad Den Bosch groeit en inwoneraantal aanzienlijk en is er sprake van relatief veel nieuwbouw. Jonge gezinnnen vestigen zich dan ook graag in Rosmalen. Omdat jonge gezinnen vaak bestaan uit tweeverdieners, die weinig tijd hebben voor tuinonderhoud ziet men in de regio Rosmalen vaak kunstgras in de tuinen. Naast het feit dat het onderhoudsvriendelijk is komt het ook nog eens zeer goed tot zijn recht in nieuwbouwtuinen. In Rosmalen bestaat de ondergrond veelal uit zwarte aarde en lichte kleigrond. De beste ondergronden voor kunstgras zijn hierbij stabidrain, lava of onze stabilisatiemix. Dit zorgt voor een goede drainage en een stabiele ondergrond voor het kunstgras, zodat er geen verzakkingen op kunnen treden.

Nog een goede reden om voor kunstgras te kiezen is de veelvuldige betreding door onder andere kinderen, echt gras heeft hier namelijk altijd veel onder te lijden en al snel zullen kale plekken kunnen ontstaan. Ons kindvriendelijk kunstgras heeft het voordeel dat het eruit ziet als echt gras, maar heeft een levensduur van zo'n 15 tot 20 jaar. Dit is dus de perfecte ondergrond voor spelende kinderen. Er kan zelfs voor gekozen worden om valdemping onder het kunstgras te installeren, waardoor de kinderen zich nooit kunnen bezeren bij het vallen. Ook speeltoestellen kunnen mooi verwerkt worden in het kunstgras. 


Waarom Kunstgrashuis?

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom Kunstgrashuis voor u DE leverancier in Rosmalen is met betrekking tot het kunstgras leggen, waaronder de volgende punten:


  • Kunstgras van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Binnen 14 dagen na aanvraag een prachtig kunstgrasgazon.
  • Gekwalificeerd personeel.
  • Duidelijke offerte zonder verrassingen achteraf.
  • Garantie op het door ons geleverde werk.
  • Kindvriendelijk en milieubewust

 

Kunstgras van hoge kwaliteit

De kwaliteit van ons kunstgras is toe te schrijven aan de gedegen Europese fabrikanten waarmee we samenwerken. Zij maken gebruik van de beste duurzame en milieuvriendelijke grondstoffen. Gezien het feit dat de oorsprong van het kunstgras in Europa ligt lopen deze leveranciers dan ook voorop in de nieuwste ontwikkelingen, wat zijn uitwerking heeft op de uiteindelijke kwaliteit. Zo kan ook de beste prijs-/kwaliteitverhouding door ons gewaarborgd worden. Streven naar kwaliteit is niet enkel voor u als klant een positief gegeven, maar dit is ook iets dat wij als onderneming naar buiten toe uit willen dragen.


Door de jaren heen zijn de kunstgrassen steeds natuurlijker gaan ogen, door de bruine krulvezel en mooie nerfnabootsingen is het kunstgras nagenoeg niet meer van echt te onderscheiden. Omdat natuurgras ook niet binnen elke tuin dezelfde kleur en vorm heeft, hebben wij als kunstgrasleverancier ons assortiment op aangepast. Diverse kleuren zijn leverbaar, van lichtergroen gras dat op jong gras lijkt tot gras dat er wat langer ligt en meer bruine krulvezel in de onderlagen heeft. Ook qua lengte en grasvezelvorm zijn er vele mogelijkheden. Wij zullen u bijstaan in advies betreffende de keuze van het kunstgras. Het ene kunstgras heeft namelijk ook andere eigenschappen dan het andere kunstgras, dit kan zich uiten in veerkracht, slijtagegraad of zachtheid.


Meer informatie of advies nodig?

We begrijpen dat u ooit nog vragen heeft wanneer u onze site bekeken heeft, daarom zijn we te allen tijde beschikbaar voor het beantwoorden van eventuele vragen. Dit kunnen vragen zijn die betrekking hebben op het kunstgras zelf of de aanleg ervan. Mocht u het kunstgras zelf willen leggen, dan kunnen we u bijstaan met de juiste adviezen, zodat u ook het mooiste eindresultaat kunt behalen en nog jarenlang kunt genieten van een nette, groene tuin en kunstgras.


Heeft u dus nog vragen betreffende de aanleg of verkoop van kunstgras? Bel +31(0)73-2032215 of mail naar info@kunstgrashuis.nl.

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?