Kunstgras leggen Ede

Wilt u een nieuwe onderhoudsvriendelijke invulling aan uw tuin in Ede geven? Dan is kunstgras DE oplossing voor u. Met een zeer biologische uitstraling behoudt uw tuin haar natuurlijke karakter. Wij leveren de mooiste soorten kunstgras tegen de scherpste prijzen. Daarnaast kunnen we de gehele aanleg van het kunstgrasgazon bij u uit handen nemen.


Kunstgras leggen

Wilt u kunstgras laten leggen in Ede of omgeving? Ons vakkundig personeel kan uw kunstgrasveld op proffesionele wijze aanleggen. Door gebruik te maken van hoogwaardige aanlegmaterialen bent u verzekerd van het beste eindresultaat en zult u nog jarenlang plezier hebben van een prachtig kunstgrasgazon.


Prijzen kunstgras

Wij bieden volledige transparantie als het gaat om de prijzen van kunstgras en de aanleg ervan. Doordat ons kunstgras gefabriceerd wordt in Nederland en er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige Europese grondstoffen kunnen wij een optimale prijs-/kwaliteitverhouding hanteren.


Om gedetailleerd inzicht te krijgen in de kosten van een nieuw kunstgrasgazon in uw situatie kunt u een offerteaanvraag doen via www.kunstgrashuis.nl of contact  met ons opnemen via tel. 073 203 22 15 of per e-mail via info@kunstgrashuis.nl.

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?