Speeltoestellen in de particuliere tuinen

Tegenwoordig komen de meeste kinderen niets te kort op het gebied van speelbenodigdheden. Van zandbak tot schommel en van rekstok tot kinderspeelhuisje zijn er diverse leuke mogelijkheden. Vooral in het kader van de gezondheid van het kind wordt er steeds meer aangestuurd op een grote hoeveelheid aan beweging wat ten goede komt aan de lichamelijke ontwikkeling.

Speeltoestellen in de particuliere tuinen

Wij hebben een groot assortiment aan gecertificeerde speeltoestellen tot onze beschikking. Er kan een keuze gemaakt worden uit prefab speeltoestellen of speeltoestellen op maat. Wanneer men een prijsindicatie wil van een speeltoestel op maat, dan kan er een offerte-aanvraag gedaan worden. Naast de opbouw van de toestellen zelf is er nog een hele reeks aan attributen zoals schommels en ringen en dergelijke beschikbaar, waardoor er eigen invulling gegeven kan worden aan de speelmogelijkheden.


Onze speeltoestellen zijn niet alleen zeer veilig, maar hebben ook een zeer nette en gedegen uitstraling. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat het kind leuk en veilig kan spelen, maar het speeltoestel moet natuurlijk wel passen in het totaalbeeld van de tuin, zodat het één net en mooi ogend geheel wordt. De kwaliteit van deze toestellen is dan ook van de hoogste kwaliteit.Terug naar blogoverzicht

Vrijblijvend advies

Bij elk project komen we eerst geheel vrijblijvend naar u toe om de situatie op te nemen. Tijdens het bezoek nemen we de exacte maten op en bespreken we het advies aanlegplan. Tevens nemen wij het assortiment kunstgras mee in grote stalen. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld of het type en kleur kunstgras in uw tuin past. Na ons bezoek ontvangt u gratis een gespecificeerde offerte. 

Afspraak inplannen?

Voordelen Kunstgrashuis


Vrijblijvend advies aan huis

Scherpe aanleg prijzen

Hoogste kwaliteit kunstgras

Milieu vriendelijke producten

Aanleg door eigen personeel


Hoe leggen wij het kunstgras aan?