Kunstgras leggen Zeijen

Bent u woonachtig in of rondom Zeijen en bent u toe aan een mooie tuin met schitterend gazon. Dan kunnen wij u hiervan voorzien. We leveren niet alleen de beste en mooiste kunstgrassen tegen een scherpe prijs, maar kunnen het gazon ook volledig aanleggen. Binnen 2 weken na aanvraag kan uw tuin veranderd zijn in een groene, onderhoudsvriendelijke oase.

Zeijen kunstgras

Woont u in Zeijen of één van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag uw kunstgras gazon realiseren.


Kunstgras in de regio Zeijen

In de regio Zeijen komt kunstgras veelvuldig voor in de particuliere tuin. Door de ontwikkeling die de kunstgrassen de laatste 10 jaar doorgemaakt hebben zijn deze inmiddels nagenoeg niet meer van echt gras te onderscheiden. In Zeijen komt dit kunstgras dan ook goed tot zijn recht in de tuinen. Naast dit natuurlijke uiterlijk zijn er ook nog diverse kunstgrassoorten die gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden. Er zijn namelijk ook slijtvaste kunstgrassen leverbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Dit type kunstgras wordt veelal in sportgelegenheden of in kantoren gebruikt.


Waarom Kunstgrashuis?

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom Kunstgrashuis voor u DE leverancier met betrekking tot kunstgras is, waaronder de volgende punten:


  • Kunstgras van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Binnen 14 dagen na aanvraag een prachtig kunstgrasgazon.
  • Gekwalificeerd personeel.
  • Duidelijke offerte zonder verrassingen.
  • Garantie op het door ons geleverde werk.

Kunstgras van hoge kwaliteit

De kwaliteit van ons kunstgras is toe te schrijven aan de gedegen Europese fabrikanten waarmee we samenwerken. Zij maken gebruik van de beste duurzame en milieuvriendelijke grondstoffen. Gezien het feit dat de oorsprong van het kunstgras in Europa ligt lopen deze leveranciers dan ook voorop in de nieuwste ontwikkelingen, wat zijn uitwerking heeft op de uiteindelijke kwaliteit. Zo kan ook de beste prijs-/kwaliteitverhouding door ons gewaarborgd worden

Streven naar kwaliteit is niet enkel voor u als klant een positief gegeven, maar dit is ook iets wat wij als onderneming naar buiten uit willen dragen.


Meer informatie of advies nodig?

Heeft u nog vragen betreffende de aanleg of verkoop van kunstgras? Bel +31(0)73-2032215

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?