Kunstgras leggen Nuenen

In de regio Nuenen leggen wij regelmatig kunstgras. Zowel grote siertuinenen als kleinere balkons worden door ons voorzien van kunstgras. Onze kunstgrassen zijn dan ook geschikt voor diverse doeleinden, van sport- tot sierdoeleinden. Voor ieder gebruik hebben wij de juiste keuze. 


Ondergrond Nuenen

Met onze Brabantse achtergrond weten we als geen ander hoe we het beste kunstgras leggen op de ondergronden in regio Nuenen. De bodem in Nuenen bestaat voornamelijk uit zandgrond. Deze grondsoort is goed drainerend, we leggen hier het kunstgras op de zogeheten stabilisatiemix. De stabilisatiemix draineert goed en vormt een solide basis voor het kunstgras welke geen verzakkingen of deuken tot gevolg zal hebben.

 

Soorten kunstgras Nuenen

Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd. Door deze selectie kunnen we voldoen aan de wensen van iedere klant in de omgeving Nuenen. Er zijn kunstgrassen leverbaar die geschikt zijn voor veelvuldige betreding en kindvriendelijk kunstgras voor spelende kinderen, maar we hebben ook langere varianten die een uitzonderlijk hoge sierwaarde hebben. U kunt het zo gek niet bedenken, voor elke toepassingsmogelijkheid hebben wij wel een type kunstgras binnen ons assortiment. Naast de natuurlijk ogende kunstgras gazons kunnen we ook sportveldjes aanleggen, zoals een hockeyveldje thuis.


Kunstgras leggen Nuenen

Door onze ervaring in Nuenen weten we dat het zelf kunstgras leggen niet altijd even gemakkelijk gaat. Wilt u in dat geval kunstgras laten leggen?


Wij kunnen o.a. het volgende voor u realiseren:


  • Gras verwijderen en oud gras afvoeren
  • Leveren en plaatsen kantopsluiting
  • Leveren en aanbrengen stabiliserende ondergrond
  • Leveren kunstgras en aanleg materialen
  • Kunstgras leggen op professionele wijze
  • Garantie op het kunstgras en aanleg

Mocht u erg handig zijn, dan kunnen we u bij het kunstgras kopen ook advies geven met betrekking tot het kunstgras zelf leggen. Naast kunstgras verkoop kunt u bij ons ook het kunstgras aanlegmateriaal kopen.


Kortom, wilt u genieten van realistisch kunstgras in uw regio Nuenen en omstreken? Kunstgrashuis kan u compleet voorzien van uw nieuw kunstgrasgazon en eventuele aanlegmaterialen.


Offerte kunstgras

Op onze site kunt u de kunstgras prijzen terugvinden, daarnaast verschaffen wij ook inzicht in de prijzen van het leggen van kunstgras in de regio Nuenen. Zo krijgt u een goed beeld  van eventuele kosten.


Mocht u geïntereseerd zijn in onze diensten of benieuwd naar de kwaliteit kunstgras die wij leveren. We komen graag eens vrijblijvend naar u toe met kunstgras voorbeelden, we zullen dan de juiste adviezen uitbrengen en de diverse mogelijkheden bespreken. Wanneer we de kunstgras voorbeelden bij u in de tuin leggen kunt u goed de kunstgrassen vergelijken in uw eigen omgeving.


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via tel. 073 203 22 15 of per e-mail via info@kunstgrashuis.nlProjecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?