Kunstgras leggen Hoevelaken

Bent u woonachtig in of rondom Hoevelaken en bent u toe aan een mooie tuin met schitterend gazon. Dan kunnen wij u hiervan voorzien. We leveren niet alleen de beste en mooiste kunstgrassen tegen een scherpe prijs, maar kunnen het gazon ook volledig aanleggen. Binnen 2 weken na aanvraag kan uw tuin veranderd zijn in een groene, onderhoudsvriendelijke oase.

Kunstgras Hoevelaken

Woont u in Hoevelaken of één van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag uw kunstgras gazon realiseren.


Kunstgras in de regio Hoevelaken

Kunstgras heeft de laatste 10 jaar enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Lang geleden heeft het zijn intrede gedaan in de particuliere tuin en nu het kunstgras nagenoeg niet meer van echt te onderscheid is kiezen veel huishoudens in Hoevelaken voortaan voor kunstgras. Men heeft steeds minder tijd om de tuin bij te houdenwaardoor er veelal gekozen wordt voor onderhoudsvriendelijke alternatieven. Ondanks het feit dat kunstgras niet echt is draagt het door het zeer realistische uiterlijk bij aan het natuurlijke karakter van de tuinen in Hoevelaken.

Kunstgras leggen

 

Waarom Kunstgrashuis?

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom Kunstgrashuis voor u DE leverancier met betrekking tot kunstgras is, waaronder de volgende punten:


  • Kunstgras van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Binnen 14 dagen na aanvraag een prachtig kunstgrasgazon.
  • Gekwalificeerd personeel.
  • Duidelijke offerte zonder verrassingen.
  • Garantie op het door ons geleverde werk.

Kunstgras van hoge kwaliteit

De kwaliteit van ons kunstgras is toe te schrijven aan de gedegen Europese fabrikanten waarmee we samenwerken. Zij maken gebruik van de beste duurzame en milieuvriendelijke grondstoffen. Gezien het feit dat de oorsprong van het kunstgras in Europa ligt lopen deze leveranciers dan ook voorop in de nieuwste ontwikkelingen, wat zijn uitwerking heeft op de uiteindelijke kwaliteit. Zo kan ook de beste prijs-/kwaliteitverhouding door ons gewaarborgd worden

Streven naar kwaliteit is niet enkel voor u als klant een positief gegeven, maar dit is ook iets wat wij als onderneming naar buiten uit willen dragen.


Meer informatie of advies nodig?

Heeft u nog vragen betreffende de aanleg of verkoop van kunstgras? Bel +31(0)73-2032215

Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?