Kunstgras Geffen

10,0

Vanuit onze vestiging in Geffen kunt u kunstgras laten leggen door Kunstgrashuis. Wij verkopen niet alleen de beste kwaliteit maar leveren ook de hoogste kwaliteit tijdens het leggen van uw kunstgras. 


Kunstgrasvelden en kunstgras in Geffen

Als leverancier van kunstgras uit Geffen vindt u natuurlijk bij ons op de sportverenigingen ook kunstgras. Zo is er een trapveldje gerealiseerd bij voetbalvereniging Nooit Gedacht. En vindt u op Tennisvereniging De Vlijmd kunstgras tennisvelden.


Naast de sportverenigingen zijn er in Geffen natuurlijk ook speeltuinen en genoeg particulieren tuinen die voorzijn zijn van kunstgras. Zelfs in het dorp op een balkon vindt u onze soorten terug. Maar ook in de verschillende nieuwbouw wijken is Kunstgrashuis uit Geffen geweest om de tuin aan te pakken en om te toveren tot een onderhoudsvrije tuin met kunstgras.


Ondergrond kunstgras Geffen

De grond in Geffen is over het algemeen zandgrond. Goed waterdoorlatend en makkelijk te verwerken. Net ten noorden van Geffen in het poldergebied is er klei te vinden. Voor een ondergrond van klei is het belangrijk een andere onderbouw te creëren, zodat het water wat door regen op het kunstgras kan vallen voldoende kan wegzakken.


De voordelen van een goede waterdoorlatendheid zorgen ervoor dat er geen verzakkingen gaan plaats vinden. Daarnaast zal het kunstgras niet gaan 'drijven', en blijft het kunstgras zacht aanvoelen.


Kunstgras soorten in Geffen

Bij ons kantoor hebben we een kleine showtuin gerealiseerd, zodat u goed de verschillen ziet tussen de soorten kunstgras die wij aanbieden. Om het beste kunstgras dat ideaal past in uw tuin te kiezen komen we graag vrijblijvend naar u thuis. Zo ervaart u welke kleur in uw tuin past, en kunnen we u adviseren over de soorten.Kunstgras laten leggen in Geffen

Het kunstgras dat u heeft gekocht kunt u uiteraard zelf leggen. Maar uitbesteden aan een specialist is voor de meeste mensen een beter plan. Snijdt u het kunstgras verkeerd, dan is het vaak weer moeilijk te herstellen. Daarnaast zijn er nog veel belangrijke aspecten, zoals bijvoorbeeld de ondergrond, die goed aangebracht dient te worden om een mooi kunstgrasveld bij u in Geffen te krijgen en te behouden. Kunstgrashuis heeft eigen specialisten die het gazon perfect kunnen leggen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en krijgt u zelfs garantie op de werkzaamheden. De volgende stappen ondernemen we wanneer u het kunstgras laat leggen door ons.


  • Oud gazon verwijderen en afvoeren
  • Kantopsluiting leveren en plaatsen
  • Onderbouw realiseren voor stabiliteit
  • Drukverdelend doek leveren en plaatsen
  • Kunstgras leveren en leggen
  • Passend snijden van het kunstgras
  • Indien gewenst bezanden en verankeren
  • Garantie op de werkzaamheden en kunstgras

Kunstgras kopen Geffen

Maar voordat u het kunstgras laat leggen in Geffen dient u het kunstgras natuurlijk eerst aan te kopen. Wilt u graag kunstgras kopen van Kunstgrashuis en zelfs laten leggen? Wij kunnen het kunstgrasveld binnen 14 dagen leggen. Een vrijblijvende afspraak kunt u maken door contact met ons op te nemen via de website of telefonisch. Aan de hand van een bezichtiging kunnen we u een passende en scherpe offerte aanbieden. Ook kunnen we u stalen toesturen, zodat u een goede indruk kunt krijgen welke soorten te koop zijn bij ons in Geffen.Prijzen kunstgras

Om alvast een duidelijke en transparante indicatie te geven, werken we met staffelprijzen voor het leggen van kunstgras in Geffen. Ook de prijs voor het kunstgras vindt u terug in ons assortiment.Projecten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van de door ons gerealiseerde projecten. Kunnen wij u ook inspireren?