Kunstgras huren

Staat u met uw bedrijf regelmatig op de beurs en bent u op zoek naar de juiste ondergrond voor uw stand? Of heeft u een andere gelegenheid waarbij een mooie aankleding gewenst is. Kunstgrashuis biedt u de oplossing in de vorm van kunstgras. Wij leveren kunstgras van uitstekende kwaliteit. U kunt het kunstgras bij ons kopen, maar u kunt het zelfs huren.


Verhuur

Mocht u slechts een enkele keer op een beurs staan of feest hebben en wilt u niet meteen een rol kunstgras kopen, maar toch een mooie aankleding willen, dan kunt u er bij ons ook voor kiezen om het kunstgras te huren. We kunnen het kunstgras op locatie afleveren en ophalen.

Heeft u interesse in kunstgras huren, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button of neem contact op via tel. 073 - 2032215


Kunstgras leggen op de beurs

Naast het leveren van het kunstgras kunnen wij ook op locatie het kunstgras leggen alvorens u uw stand plaatst. Ons vakkundige personeel snijdt het kunstgras exact op maat en verlijmt indien nodig de afzonderlijke delen, zodat exact de juiste oppervlakte klaar ligt wanneer u uw stand wilt opbouwen. (Het verlijmen en insnijden van kunstgras is niet van toepassing wanneer het kunstgras gehuurd wordt)


Gratis offerte aanvragen